Laatste kerstkaarten nu ook los te bestellen!

Categories
Nieuws

Ho-ho-ho! Onze exclusieve kerstkaarten gaan hard! We hebben ze niet allemaal meer op voorraad, en daarom kunt u de nog resterende kaarten nu los bestellen in onze webshop. Stuur uw vrienden, familie èn collega’s een unieke kaart en steun tegelijkertijd de asieldieren! De luxe dubbele kaarten tonen echte asieldieren die bij ons zijn opgevangen. De wenskaarten worden geleverd inclusief enveloppen. Vanaf 20 euro worden ze gratis bij u thuis bezorgd. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Bestel uw Stevenshage kerstkaarten in onze webshop en steun de asieldieren!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren