Laatste dag om loten te kopen!

Categories
Nieuws

Het asiel is vandaag gesloten in verband met Leidens Ontzet, maar onze loterij-webshop is nog open tot morgenochtend 8 uur! Koop dus vandaag nog uw loten en maak kans op een weekend of midweek in een strandhuisje, een professionele fotoshoot van uw kat, een striptekening van uw dier of een privé-bos voor uw hond inclusief snackpakket. Morgen is de trekking. Hoe meer loten, hoe meer kans! Dankzij onze geweldige prijzensponsors Beachhouse Key West, Maud Velders, Maarten Wolterink en Carnibest komt de volledige opbrengst van de loterij ten goede aan de asieldieren. Dus ook als u niet wint, steunt u de dieren in het asiel! De lotenverkoop is inmiddels gesloten.

Klik hier om uw loten te kopen. Klik hier om uw loten te kopen. Klik hier om uw loten te kopen. Klik hier om uw loten te kopen

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren