Koop nu uw loten en win geweldige prijzen!

Categories
Nieuws

VERKOOP GESLOTEN – Ziet u uzelf al prinsheerlijk een weekend of midweek zitten in een strandhuisje aan zee bij Katwijk? Of gaat u voor een fotoshoot van uw hond of kat? Een professionele beautybehandeling voor uw konijn, kat of cavia? Een striptekening van uw dier? Allemaal? Dat kan! Onze trouwe sponsors hebben weer geweldige prijzen beschikbaar gesteld voor de online loterij in het kader van onze Open Asieldag op 7 oktober. Koop nu uw loten in onze webshop. U kunt natuurlijk ook een lot kado doen aan iemand! Hoe meer loten, des te meer kans… Op dinsdag 10 oktober trekt onze jury de winnaars uit de hoge hoed. De volledige opbrengst van de loterij gaat naar de asieldieren! Klik hier om uw loten te kopen.

Klik op de afbeelding om loten te kopen in de webshop van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren