Koop nu handgemaakte hondenbandana’s in onze webshop!

Categories
Nieuws

Nieuw in onze webshop: vrolijke bandana’s voor uw hond voor slechts €4,50 per stuk! Deze eyecatchers zijn handgemaakt van stevige stoffen met vrolijke en stoere prints. Ze schuiven gemakkelijk over de halsband van uw hond heen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De volledige opbrengst van de verkoop van de bandana’s is voor onze asieldieren. De voorraad is beperkt en op=op, dus sla snel uw slag! Klik hier of op de afbeelding hieronder om naar de webshop te gaan.

Ga naar de webshop van Dierentehuis Stevenshage

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren