Kitten gevonden in ondergrondse vuilcontainer

Categories
Nieuws

Asielbeheerder Nicolette vertelt in het radioprogramma Menno in de Middag van Omroep West over kitten Super Moon, die afgelopen zondag in Rijnsburg in een dichtgebonden vuilniszak werd gevonden in een ondergrondse container. Ook gaat ze desgevraagd in op de post-coronadrukte bij met name de konijnen. Klik hier of op onderstaande afbeelding om het fragment terug te luisteren (het start op 19:06 minuten). Het nieuwsbericht over dit voorval vindt u op nieuwssite Alles over Katwijk.

Luister vanaf 19:06 minuten het interview terug over kitten Super Moon door Nicolette, asielbeheerd bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren