Rennen, zwemmen en klimmen voor de asielkatten

Categories
Nieuws

Daar gingen ze! Tijgerend door het weiland, via monkeybars over de sloot, met een tarzanswing het water in en headfirst van een extreem steile glijbaan. Kattenverzorgsters Eva en Eline bikkelden zich over een afstand van 8 kilometer langs 25 obstakels tijdens de Obstaclerun Kaageiland 2023. Collega Marlies legde de barre tocht op camera vast en klokte intussen dus ook vele kilometers op haar stappenteller. Ze monteerde onderstaande epische video, waardoor we de uitputtingsslag van Eva en Eline allemaal nog eens mee kunnen beleven. Ze lieten zich sponsoren en haalden daarmee maar liefst 885 euro op voor onze langzitters: katten die om welke reden dan ook minder snel een baasje vinden dan andere katten. Wij zijn apetrots op ons sportieve duo, op onze vakkundige cameravrouw en namens de katten zijn we zeer dankbaar voor alle donaties van vele dierenvrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren