Juul & Nita naar de finale van Fikkie TV voor Dierentehuis Stevenshage!

Categories
Nieuws

In de eerste ronde van Fikkie TV van Martin Gaus namen Juul en haar baasje – Stevenshage vrijwilligster Nita – het op tegen Kruimel in een bloedstollende wedstrijd. Hoewel Kruimel sneller was op de agility hindernisbaan, scoorde Juul bonuspunten bij het onderdeel apporteren. Daarmee staan Juul & Nita in de grote finale en maken ze kans op maar liefst €2000 voor Dierentehuis Stevenshage! Kijk hier de uitzending terug en zie die weergaloze Juul over de hindernisbaan vliegen! De grote finale is op dinsdagmiddag 23 mei om 15:30 uur te zien op het YouTube kanaal van Fikkie TV en op zondag 28 mei om 16:45 uur op RTL 5 – wij gaan vast duimen!

Juul & Nita naar de final van FikkieTV voor Dierentehuis Stevenshage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren