Jaarverslag 2019: Prachtige foto’s en mooie verhalen

Categories
Nieuws

Goede dingen hebben tijd nodig…met gepaste trots presenteren we u onze jaarstukken van 2019. Het jaar waarin we nog geen idéé hadden van een coronacrisis. We blikken dan ook met enige nostalgie terug op evenementen waarbij het hele asielterrein nog vól stond met bezoekers. Download hier ons Jaarverslag 2019 en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een jaar Stevenshage. Met mooie verhalen uit de praktijk en prachtige dierenfoto’s is er voor ieder wel iets interessants te zien en te lezen. Heeft u interesse in oudere jaarverslagen en financiële jaaroverzichten? U vindt alles van de afgelopen 10 jaar op onze bestuurspagina.

Download hier het Jaarverslag 2019 van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren