Jaarverslag 2018: Een jaar Dierentehuis Stevenshage in woord en beeld

Categories
Nieuws

Wie op een gemiddelde dag in 2018 bij ons binnenliep, trof daar gemiddeld maar liefst 115 dieren aan! Honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren, allen met een eigen verhaal: ontsnapt, aangereden, de weg kwijt geraakt, met pijn in het hart afgestaan of natuurlijk op vakantie in ons pension. De zorg voor zoveel dieren gaat verder dan hokken schoonmaken en eten geven. We hebben alle cijfers, mooie verhalen en prachtige foto’s van afgelopen jaar weer voor u verzameld. Zo blijkt dat we in 2018 records hebben gebroken in het herenigen van zwerfdieren met hun eigenaar en het succesvol herplaatsen van asieldieren. En daar zijn we best wel trots op! Download ons Jaarverslag 2018 en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een jaar Stevenshage.

Jaarverslag 2018: Een jaar Dierentehuis Stevenshage in woord en beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren