Categories
Nieuws

In 2016 kwamen er maar liefst 912 dieren het asiel binnen, waaronder 540 zwerfdieren. Voor maar liefst 499 van deze dieren vonden wij in 2016 een nieuw baasje! En we mochten 262 dieren weer met hun eigenaar herenigen. Ondertussen verbleven er vorig jaar elke dag 45 huisdieren bij ons in het pension. Achter al deze getallen gaat een enorme organisatie schuil, met vaste medewerkers en vele onmisbare vrijwilligers. Met trots presenteren we u dan ook ons Jaarverslag 2016!

Klik hier om het Jaarverslag 2016 van Dierentehuis Stevenshage te downloaden

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren