Intussen in het asiel: Wie is de Mol?

Intussen in het asiel: Wie is de Mol?

“Wie denk jij dat de Mol is?” vraagt Marlies aan mij, weken geleden alweer. Ik sta op het punt om “Momfer” te antwoorden. Bedenk me dan dat we van verschillende generaties zijn en dat ze daar wellicht niet op doelde. In plaats daarvan merk ik dan maar op dat de mollentelling pas is geweest en dat ik weliswaar tientallen hopen heb gezien, doch geen enkele mol.

Voorspellende gaven

Verbaasd over zoveel onwetendheid probeert Marlies nog even om het me uit te leggen maar merkt halverwege dat ik een hopeloos geval ben. Daarom heeft ze samen met Eline deze vraag dan maar aan een aantal van onze dieren voorgelegd en hun voorspellende gaven op video vastgelegd… Veel plezier met Wie is de Mol? – Stevenshage Style!

Reageren is niet mogelijk.