Intussen in het asiel: Wie is de Mol?

Categories
Blog: Intussen in het asiel

“Wie denk jij dat de Mol is?” vraagt Marlies aan mij, weken geleden alweer. Ik sta op het punt om “Momfer” te antwoorden. Bedenk me dan dat we van verschillende generaties zijn en dat ze daar wellicht niet op doelde. In plaats daarvan merk ik dan maar op dat de mollentelling pas is geweest en dat ik weliswaar tientallen hopen heb gezien, doch geen enkele mol.

Voorspellende gaven

Verbaasd over zoveel onwetendheid probeert Marlies nog even om het me uit te leggen maar merkt halverwege dat ik een hopeloos geval ben. Daarom heeft ze samen met Eline deze vraag dan maar aan een aantal van onze dieren voorgelegd en hun voorspellende gaven op video vastgelegd… Veel plezier met Wie is de Mol? – Stevenshage Style!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren