Intussen in het asiel: Vlog!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Omdat het asiel gesloten is voor bezoekers als gevolg van de coronamaatregelen, nemen we u deze week virtueel mee naar binnen! Ga ervoor zitten en geniet van onze prachtige tuin vol fluitende vogels, stuiterbal Buddha in het hondenbos en maak kennis met de verrassende bewoners van onze leegstaande hondenkennels en de dieren op onze quarantaine afdeling. Razende reporter Nicolette en cameravrouw Marlies zien buiten het asielwerk niemand, en vormen in deze periode een gelegenheidshuishouden binnen 1,5 meter van elkaar. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren