Intussen in het asiel: Vlog!

Categories
Nieuws

Omdat het asiel gesloten is voor bezoekers als gevolg van de coronamaatregelen, nemen we u deze week virtueel mee naar binnen! Ga ervoor zitten en geniet van onze prachtige tuin vol fluitende vogels, stuiterbal Buddha in het hondenbos en maak kennis met de verrassende bewoners van onze leegstaande hondenkennels en de dieren op onze quarantaine afdeling. Razende reporter Nicolette en cameravrouw Marlies zien buiten het asielwerk niemand, en vormen in deze periode een gelegenheidshuishouden binnen 1,5 meter van elkaar. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren