Intussen in het asiel: Puzzeltijd!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Zoals iedereen ‘zitten’ ook wij misschien iets meer dan anders op social media. Eén van de leukere dingen die we tegenkwamen, was een “raad het hondenras” quiz, waarmee we ons via de app samen prettig vermaakt hebben.

Stevenshage emoji puzzel

Daarnaast bracht het ons op een idee… De namen van alle honden, katten en konijnen die op dit moment bij Stevenshage verblijven, uitgebeeld in emoji. Sommige cryptisch, sommige letterlijk, sommige in het Nederlands, sommige in het Engels (zelfs eentje in het Frans…), sommige in rebusvorm en sommige als begrip. U vindt ze allemaal hieronder. Als de figuren niet goed zichtbaar zijn, dan kunt u hier de puzzel downloaden als pdf.

We wensen u net zoveel plezier met oplossen als wij hebben gehad met maken. (En ja, sommige zijn best heel vergezocht…). De oplossing vindt u helemaal onderaan!

Hint: u kunt inspiratie vinden op onze pagina’s met plaatsbare honden, katten en overige dieren

Klik hier of op de afbeelding hieronder om de oplossing te downloaden.

Klik hier om de oplossing van de Stevenshage emoji-puzzel te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren