Intussen in het asiel: Op de radio!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Het blog van deze week kunt u niet lezen, maar wel horen! Verslaggever Yves de Bruin van NPO Radio 5 was bij ons op bezoek. Voor het programma Haandrikman! zoekt hij mensen op die de hele zomer moeten werken. Dan ben je bij Stevenshage aan het juiste adres, want in deze periode heerst er topdrukte in het asiel en pension. Luister hier het gezellige radiofragment van NPO Radio 5 terug en loop zelf ook een beetje mee bij Dierentehuis Stevenshage!

Luister hier het gezellige radiofragment van NPO Radio 5 en loop zelf ook een beetje mee bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren