Intussen in het asiel: Kerstmis in het asiel

Categories
Nieuws

25 December 2015 – In de week voorafgaand aan Kerstmis is het een drukte van jewelste in het asiel. Het loopt storm met bezoekers, zowel mens als dier: er komen veel dieren binnen, er worden veel dieren geplaatst of besproken en er komen veel dieren logeren in het pension. Ondertussen worden er natuurlijk kerstbomen opgetuigd, giften ontvangen en vrijwilligers bedankt. Wij wensen u veel leesplezier in de nieuwste editie van ons blog Intussen in het asiel!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren