Categories
Blog: Intussen in het asiel

Iedere katteneigenaar weet het: deze eigenzinnige viervoeters weten je feilloos te bespelen met hun betoverende ogen, prachtige vacht en –wanneer de kat het nodig acht– vlijmscherpe nageltjes. Ook de katers en poezen van Stevenshage laten zich van hun veelzijdige kant zien. Kattenverzorgster Eline tekende op hoe de katten in het asiel en pension moeiteloos hun rol innemen als hulp in de huishouding, chef woningnood, buurttoezicht, wekdienst en fotomodel. Of hoe ze gewoon in volle glorie mooi liggen te zijn in jaloersmakende poses. Als ode aan de kat en speciaal voor iedereen die van katten houdt, presenteren wij met spinnende bewondering de Stevenshage Galerij der Katten.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren