Intussen…ideeën gezocht!

Categories
Blog: Intussen in het asiel

Intussen bestaat dit blog “Intussen in het asiel” meer dan vijf jaar. Bijna elke week een ‘stukkie’ over ons asiel, de dieren en de mensen. Soms in een half uurtje klaar, soms ook kost het ietsepietsie langer.

Ondertussen Intussen in het asiel

Ik herinner me als de dag van gisteren dat we ermee startten en mij de eer te beurt viel om te schrijven. Als tegenprestatie mag ik de titel van het blog verzinnen. Tijdens het overpeinzen klinkt in mijn hoofd plots de voice-over stem van de familie Knots. De markante stem van Marnix Kappers die zegt “intussen, in…”. Later zoek ik het op en blijkt de uitspraak “ondertussen, in…” te zijn geweest. Grappig toch, hoe je geheugen werkt. Of niet werkt.

De bedoeling van “intussen” is om belangstellende dierenvrienden achtergrondinformatie te geven over het dagelijkse leven in het asiel, met soms een uitstapje naar de wilde dieren rond het asiel. Met een lach en een traan.

Wat wilt u weten?

Meer dan vijf jaar verhaaltjes over wat óns bezig houdt. En dan bedenken we ons dat we eigenlijk niet goed weten wat onze lezers zoal bezighoudt (met betrekking tot het asiel dan hè). Voor ons is het allemaal dagelijkse kost en zo klaar als een klontje. Misschien dat sommige dingen voor onze lezers juist wel heel onduidelijk zijn.

Daarom dit keer een vraag in plaats van een verhaal. Welke onderwerpen vinden jullie interessant, waar wilt u wat meer over weten, wat heeft u zich altijd al afgevraagd over het asiel? Zet uw ideeën in de opmerkingen. Dan gaan wij er ondertussen mee aan de slag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren