Intussen…ideeën gezocht!

Intussen…ideeën gezocht!

Intussen bestaat dit blog “Intussen in het asiel” meer dan vijf jaar. Bijna elke week een ‘stukkie’ over ons asiel, de dieren en de mensen. Soms in een half uurtje klaar, soms ook kost het ietsepietsie langer.

Ondertussen Intussen in het asiel

Ik herinner me als de dag van gisteren dat we ermee startten en mij de eer te beurt viel om te schrijven. Als tegenprestatie mag ik de titel van het blog verzinnen. Tijdens het overpeinzen klinkt in mijn hoofd plots de voice-over stem van de familie Knots. De markante stem van Marnix Kappers die zegt “intussen, in…”. Later zoek ik het op en blijkt de uitspraak “ondertussen, in…” te zijn geweest. Grappig toch, hoe je geheugen werkt. Of niet werkt.

De bedoeling van “intussen” is om belangstellende dierenvrienden achtergrondinformatie te geven over het dagelijkse leven in het asiel, met soms een uitstapje naar de wilde dieren rond het asiel. Met een lach en een traan.

Wat wilt u weten?

Meer dan vijf jaar verhaaltjes over wat óns bezig houdt. En dan bedenken we ons dat we eigenlijk niet goed weten wat onze lezers zoal bezighoudt (met betrekking tot het asiel dan hè). Voor ons is het allemaal dagelijkse kost en zo klaar als een klontje. Misschien dat sommige dingen voor onze lezers juist wel heel onduidelijk zijn.

Daarom dit keer een vraag in plaats van een verhaal. Welke onderwerpen vinden jullie interessant, waar wilt u wat meer over weten, wat heeft u zich altijd al afgevraagd over het asiel? Zet uw ideeën in de opmerkingen. Dan gaan wij er ondertussen mee aan de slag…

Eén gedachte over “Intussen…ideeën gezocht!

  1. Ik wil graag weten wat er met de gevonden dieren gebeurt, die niet bij de plaatsbare dieren komen te staan maar ook niet opgehaald zijn.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.