Ideaal kerstcadeau: Een prachtig boek vol dierenverhalen

Ideaal kerstcadeau: Een prachtig boek vol dierenverhalen

Zoekt u een mooi kerstcadeau voor een dierenliefhebber? Ons boek ‘Intussen in het asiel’ vol prachtige dierenverhalen uit het Leidse dierenasiel is het ideale geschenk. Het boek heeft een luxe uitvoering van bijna 200 pagina’s met een linnen rug en feestelijke gouden letters. U maakt met het boek niet alleen de ontvanger blij, maar ook de asieldieren, want de volledige opbrengst is voor hen!

Het boek is voor €19,95 te koop aan onze balie, in onze webshop en bij de verschillende winkels die onze asieldieren een warm hart toedragen en het boek belangeloos in hun assortiment hebben opgenomen. In Leiden zijn dat Sophie Kattencafé, Lunchroom Het Slachthuis, MijnTafel Leiden, Bruna Beunk Leiden en Boekhandel De Kler. In Voorschoten kunt u terecht bij Dierenspeciaalzaak Voorschoten, Dierenspeciaalzaak Verhoog, The Read Shop/DA Drogisterij en Boekhandel De Kler. Ook in Oegstgeest en Leiderdorp vindt u het boek bij Boekhandel De Kler en zelfs in Scheveningen zijn we verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Hereba.

Wij zijn deze ondernemers zeer dankbaar. Door hen kunnen we een groter publiek bereiken voor het verspreiden van ons mooie boek vol dierenverhalen, waarin wij laten zien dat het asiel een professioneel en liefdevol tussenstation is voor dieren!

Ga naar onze webshop om het boek te bestellen!

Reageren is niet mogelijk.