Ideaal kerstcadeau: Een prachtig boek vol dierenverhalen

Categories
Nieuws
Zoekt u een mooi kerstcadeau voor een dierenliefhebber? Ons boek ‘Intussen in het asiel’ vol prachtige dierenverhalen uit het Leidse dierenasiel is het ideale geschenk. Het boek heeft een luxe uitvoering van bijna 200 pagina’s met een linnen rug en feestelijke gouden letters. U maakt met het boek niet alleen de ontvanger blij, maar ook de asieldieren, want de volledige opbrengst is voor hen!

Het boek is voor €19,95 te koop aan onze balie, in onze webshop en bij de verschillende winkels die onze asieldieren een warm hart toedragen en het boek belangeloos in hun assortiment hebben opgenomen. In Leiden zijn dat Sophie Kattencafé, Lunchroom Het Slachthuis, MijnTafel Leiden, Bruna Beunk Leiden en Boekhandel De Kler. In Voorschoten kunt u terecht bij Dierenspeciaalzaak Voorschoten, Dierenspeciaalzaak Verhoog, The Read Shop/DA Drogisterij en Boekhandel De Kler. Ook in Oegstgeest en Leiderdorp vindt u het boek bij Boekhandel De Kler en zelfs in Scheveningen zijn we verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Hereba.

Wij zijn deze ondernemers zeer dankbaar. Door hen kunnen we een groter publiek bereiken voor het verspreiden van ons mooie boek vol dierenverhalen, waarin wij laten zien dat het asiel een professioneel en liefdevol tussenstation is voor dieren!

Ga naar onze webshop om het boek te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren