Hittemaatregelen asiel en pension

Categories
Nieuws

02 Juli 2015 – In verband met de te verwachten hitte zullen er aanstaande zaterdag 4 juli geen dieren geplaatst worden. Uiteraard bent u die dag wel van harte welkom om de plaatsbare dieren te bekijken en eventueel te bespreken tijdens de normale openingstijden van 13:00 tot 16:00 uur.

Voor het dierenpension gelden op zaterdag 4 juli aangepaste haal- en brengtijden: ‘s ochtends tussen 8:00 en 9:00 uur en ‘s avonds tussen 19:00 en 20:00 uur. Pensionklanten zullen hierover ook apart door ons geïnformeerd worden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren