Heel Stevenshage bakt: Doggy Cupcakes

Categories
Nieuws

Ter ere van het 135-jarig bestaan nodigde drukkerij De Bink in Leiden haar klanten uit om hun favoriete recept in te sturen. Asielmedewerker Teun hoefde niet lang na te denken over onze inzending: Doggy Cupcakes! Teun demonstreert graag hoe je deze pindakaas-banaan snacks eet. Klik hier voor de video en het recept!

Asielmedewerker Teun neemt de receptenbox van drukkerij De Bink in ontvangst. Klik op de foto voor het recept en de video!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren