Feestje voor je Beestje: Dierentehuis Stevenshage bij Grand Opening EKO4petz

Categories
Nieuws

Op Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni, tussen 12:00 en 17:00 uur zijn de medewerkers en vrijwilligers van Dierentehuis Stevenshage aanwezig met een kraam bij de Grand Opening van de nieuwe EKO4petz winkel. Er is van alles te doen: win gratis voer, maak zelf een halsband of een snuffelmat bij de workshops, laat je hond professioneel fotograferen, maak kennis met natuurlijke hondenvoeding bij de brokjesproeverij en laat een medische bodycheck doen bij je hond. En uiteraard kunt u ook kennismaken met natuurlijk voer voor katten, knaagdieren en kippen!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren