Gratis rondleiding 3 maart

03 mrt 2024
Tijd: 10:30 - 12:00

Heb je altijd al eens achter de schermen van het asiel willen kijken? Overweeg je vrijwilligerswerk bij het dierenasiel? Of maak je een werkstuk over het asiel? Kom dan naar de gratis rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten je onder andere zien waar onze dieren verblijven, hoe de pensions van de honden en katten eruit zien, we leiden je langs de dierenartskamer en de quarantaineruimtes en lopen door het hondenbos.

Tot ziens bij Dierentehuis Stevenshage!

Informatie en aanmelden

De rondleiding begint om 10.30 uur, duurt ongeveer 1,5 uur en is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt je opgeven via de knop hieronder.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren