Gratis rondleiding 2 juni

02 jun 2024
Tijd: 10:30 - 12:00 Locatie: Dierentehuis Stevenshage

Heb je altijd al eens achter de schermen van het asiel willen kijken? Overweeg je vrijwilligerswerk bij het dierenasiel? Of maak je een werkstuk over het asiel? Kom dan naar de gratis rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten je onder andere zien waar onze dieren verblijven, hoe de pensions van de honden en katten eruit zien, we leiden je langs de dierenartskamer en de quarantaineruimtes en lopen door het hondenbos.

Tot ziens bij Dierentehuis Stevenshage!

Informatie en aanmelden

De rondleiding begint om 10.30 uur, duurt ongeveer 1,5 uur en is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt je opgeven via de knop hieronder.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren