Gratis rondleiding 1 december

01 dec 2024
Tijd: 10:30 - 12:00 Locatie: Dierentehuis Stevenshage

Heb je altijd al eens achter de schermen van het asiel willen kijken? Overweeg je vrijwilligerswerk bij het dierenasiel? Of maak je een werkstuk over het asiel? Kom dan naar de gratis rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten je onder andere zien waar onze dieren verblijven, hoe de pensions van de honden en katten eruit zien, we leiden je langs de dierenartskamer en de quarantaineruimtes en lopen door het hondenbos.

Tot ziens bij Dierentehuis Stevenshage!

Informatie en aanmelden

De rondleiding begint om 10.30 uur, duurt ongeveer 1,5 uur en is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Je kunt je opgeven via de knop hieronder.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren