Doe mee! Yoga voor de asieldieren op zondag 27 augustus 2023

Categories
Evenement

Word helemaal zen en help tegelijkertijd de dieren in het asiel! Voor de vijfde keer geeft yogadocente Aurora de Leeuw een toegankelijke les voor zowel beginnende als gevorderde yogi. De gehele opbrengst is bestemd voor de asieldieren. De les vindt gezellig plaats op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage met katten en konijnen als toeschouwers. Beter wordt het toch niet? Doe lekker mee! Klik hier of op de afbeelding hieronder voor meer informatie en aanmelden. Er is beperkt plaats, dus wacht niet te lang. Namasté!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren