Online yoga voor de asieldieren

Online yoga voor de asieldieren

Voor het derde jaar op rij verzorgt yogadocente Aurora de Leeuw een speciale yogales voor Dierentehuis Stevenshage. Zij adopteerde hier asielkatten Rufus en Duke. Aurora draagt het asiel een warm hart toe en daarom doneert ze de volledige opbrengst van deze unieke yogalessen aan de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! De les is qua niveau steeds geschikt voor iedereen. Of u nu een ervaren yogi bent of nog nooit iets aan yoga heeft gedaan: iedereen kan meedoen.

Zondag 29 augustus 2021

Noteer de datum voor dit jaar vast in je agenda: zondag 29 augustus 2021! Afhankelijk van de coronamaatregelen beslissen we tegen die tijd of dit een fysieke les op het plein voor het asiel of een digitale les zal worden.

De online yogales van 2020 is beschikbaar in onze webshop. Klik hier!

Online yogales in 2020

Tijdens de coronacrisis heeft Aurora op professionele wijze haar yogalessen naar een online format vertaald. Dat stelt ons in de gelegenheid om het succes van vorig jaar te herhalen, maar dan online! Op zondag 23 augustus 2020 was het zover. Aurora leidde de groep langs downward facing dogs en baby cobra’s, met op de achtergrond (en soms op de voorgrond) de tevreden snurkende en soms actief mee-strekkende Rufus. De volledige opbrengst van de online les bedroeg maar liefst 172 euro, die Aurora geheel doneert aan het asiel. En als bonus blijft de opname van de yogales voor een kleine donatie verkrijgbaar in onze webshop, voor iedereen die de les op een later moment wil volgen, zo vaak u wilt!

Koop onbeperkt toegang tot de online yogales van Aurora in onze webshop!

Yogales 2019 op het voorplein van het asiel

Het is niet de eerste keer dat Aurora een yogales geeft voor de dieren van Stevenshage. In 2019 vond de les plaats op zondag 23 juni op het voorplein van het asiel, onder toeziend oog van onze konijnen en enkele viervoeters. Het was een groot succes en leverde maar liefst 420 euro op voor de asieldieren!

Wie weet tot volgend jaar…namasté!