Yoga voor de asieldieren

Yoga voor de asieldieren

Word helemaal zen en help tegelijkertijd de dieren in het asiel! Op zondag 23 juni 2019 geeft yogadocente Aurora een yogales op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. De volledige opbrengst van de les is voor de asieldieren. Lees hieronder hoe u mee kunt doen met dit unieke evenement. Let op: er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar!

Meld u aan voor de yogales bij Dierentehuis Stevenshage op 23 juni 2019!

Yoga voor de asieldieren

De yogales wordt gegeven door yogadocente Aurora de Leeuw. Zij adopteerde ooit witte asielkat Rufus bij Dierentehuis Stevenshage. Aurora draagt het asiel een warm hart toe en daarom doneert ze de volledige opbrengst van deze unieke yogales op het asielterrein aan de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! De yogales is qua niveau geschikt voor iedereen. Of u nu een ervaren yogi bent of nog nooit iets aan yoga heeft gedaan: iedereen kan meedoen.

Programma

De yogales vindt plaats op zondag 23 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. De inloop is vanaf 10.00 uur. Onder leiding van yogadocente Aurora èn onder toeziend oog van onze asielkatten en -konijnen doet u een serie ontspannende yoga-oefeningen. Wie weet krijgt u wel gezelschap van de enthousiaste honden van asielmedewerkers! Na afloop van de les is er water, thee en biologisch fruit, beschikbaar gesteld door KievitLet op! Het evenement is niet geschikt om uw eigen hond of ander huisdier mee te nemen.

10.00 – 10.30 uur Inloop
10.30 – 11.30 uur Yogales voor de asieldieren
11.30 – 12.00 uur Water, thee en fruit
12.00 uur Bekendmaking opbrengst

Aanmelden

Wilt u meedoen met de yogales voor de asieldieren? Vul dan het aanmeldformulier volledig in. Een verplicht onderdeel van uw aanmelding is een donatie aan het asiel. Het aanmeldformulier biedt u hiervoor automatisch een veilige iDeal mogelijkheid waarbij u zelf de hoogte van uw donatie kunt kiezen. De minimale donatie voor deelname is 5 euro per persoon. Een hoger bedrag is uiteraard meer dan welkom, zodat de yogales behalve een unieke ervaring voor u ook een mooi sponsorbedrag voor de asieldieren oplevert! Na uw aanmelding en betaling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Praktische informatie

  • Als u een eigen buitenmatje heeft, neemt u deze dan mee. U kunt dit aangeven bij uw aanmelding. Voor wie geen eigen matje heeft, stelt het Universitair Sportcentrum Leiden een beperkt aantal matjes beschikbaar. Neemt u in dat geval wel een eigen handdoek of badlaken mee om op het leenmatje te leggen.
  • De yogales vindt buiten plaats, op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. Bij slecht weer zal het evenement in overleg naar een nieuwe datum worden verplaatst. Er wordt dan vooraf per e-mail contact met u opgenomen. Uiteraard kunt u uw donatie terugkrijgen als u op de nieuwe datum niet beschikbaar bent.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en houd rekening met het weer. Het voorplein van het asiel valt ’s ochtends in de schaduw, dus als het een koele zomerdag is, neem dan een trui of vestje mee.
  • Zorg dat u goed, maar niet te zwaar ontbeten heeft voorafgaand aan de yogales. Yoga op een volle maag is geen goed idee. Na afloop van de les is er water, thee en biologisch fruit van Kievit voor alle deelnemers.
  • Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De inloop is vanaf 10.00 uur en de les begint stipt om 10.30 uur.
  • De parkeergelegenheid op het asielterrein is zeer beperkt. Kom bij voorkeur op de fiets!
  • Er lopen geen asieldieren los tijdens de yogales. De buitenrennen van de asielkatten en de konijnenverblijven grenzen wel aan de yogalocatie. Mogelijk lopen er enkele honden van asielmedewerkers los tijdens de yogales; zij worden ten alle tijden in de gaten gehouden en zo nodig weggeroepen.
  • Het evenement is niet geschikt om uw eigen hond of ander huisdier mee te nemen.

Tot ziens op zondagochtend 23 juni 2019. Namasté!