Doe mee! Yoga voor de asieldieren op zondag 14 augustus 2022

Categories
Evenement

Word helemaal zen en help tegelijkertijd de dieren in het asiel! Yogadocente Aurora de Leeuw maakt er weer een bijzondere les van met toegankelijke oefeningen voor zowel beginnende als gevorderde yogi. De gehele opbrengst is bestemd voor de asieldieren. De les vindt gezellig plaats op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage met katten en konijnen als toeschouwers. Beter wordt het toch niet? Doe lekker mee! Klik hier of op de afbeelding hieronder om te lezen hoe u mee kunt doen. Er is beperkt plaats, dus meld u snel aan. Namasté!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren