Doe mee met de Online Loterij voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Wilt u kans maken op geweldige prijzen èn tegelijkertijd de asieldieren steunen? Koop dan één of meerdere loten in onze Online Loterij! Wat dacht u van een leerzame workshop of spannende speurles voor uw hond, een exclusieve tekening of fotoshoot van uw huisdier, een kattengedragsconsult of een prachtige halsband. Deze mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door gulle dierprofessionals uit de regio. U kunt zoveel loten kopen als u wilt. Hoe meer loten, des te meer kans… U heeft tot donderdagavond 20 uur om loten te kopen in onze webshop, veilig met iDeal via uw eigen bank. De gelukkige winnaars worden op vrijdag 9 oktober door onze onbevooroordeelde en onbezoldigde viervoeter-medewerker Teun uit de hoge hoed getrokken op onze Facebookpagina. De winnaars krijgen na de trekking ook persoonlijk bericht.

Klik hier om naar de Online Loterij webshop te gaan.

v

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren