Collecteweek van start: geef voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Vanaf vandaag gaan tientallen vrijwilligers weer op pad met onze opvallende oranje collectebussen (in sommige wijken een groene) om geld op te halen voor de asieldieren. U kunt onze collectanten van 15 t/m 20 mei aan de deur verwachten in Leiden, Leiderdorp, Kaag en Braassem, Katwijk (Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg), Oegstgeest, Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond) en Zoeterwoude. In Voorschoten collecteren we dit jaar van 30 mei t/m 3 juni. Voor wie geen contant geld in huis heeft, hebben al onze collectebussen een QR-code die u aan de deur kunt scannen om veilig en digitaal een bedrag naar keuze te doneren. Komt er geen collectant aan uw deur? Dan kunt u via onze website doneren. Elk bedrag is van harte welkom en telt mee! Namens onze asieldieren heel veel dank aan alle mensen die organiseren, collecteren of doneren!

Klik op de afbeelding en doneer tijdens de collecteweek van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren