Collecte levert mooi bedrag op voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

Onlangs gingen onze collectanten weer langs de deuren om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. Op de oranje collectebussen zat ook een QR-code voor wie geen contant geld in huis had. En wie geen collectant aan de deur kreeg, kon online doneren. Alles bij elkaar bracht de collecte van dit jaar maar liefst €14.860,43 op! Een geweldig bedrag, dat zeer welkom is bij de verzorging en herplaatsing van de dieren die wij opvangen. Aan alle collectanten, coördinatoren en natuurlijk alle gulle gevers héél, héél veel dank!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren