Boodschap Dierentehuis Stevenshage in regionale nieuwsbladen

Categories
Nieuws

De afgelopen weken rond Dierendag verscheen onderstaande grote advertentie in de regionale kranten. Door de situatie rond het coronavirus liepen we dit jaar wederom geen huis-aan-huis-collecte en verwelkomen we vandaag, op onze jaarlijkse Open Asieldag, voor de tweede keer geen massale bezoekersstroom op het asielterrein. Om onze boodschap toch onder een wat grotere doelgroep in de regio te verspreiden, hebben we onderstaande advertentie geplaatst in het Leids Nieuwsblad en de Weekendkrant, met dank aan Buijze Pers voor het diervriendelijke tarief!

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Advertentie van Dierentehuis Stevenshage in Leiden in de regionale nieuwsbladen rond Dierendag. Klik voor grote versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren