Bied op geweldige items in onze Silent Auction!

Categories
Nieuws

Eenmaal, andermaal! Kom op zaterdag 6 oktober vanaf 11.00 uur naar onze Open Asieldag en bied mee op prachtige items in onze Silent Auction. Klik hier of op de afbeelding hieronder om te zien waarop u kunt bieden. Alle items zijn speciaal voor deze dag beschikbaar gesteld door onze sponsors en de volledige opbrengst gaat naar onze asieldieren. U vindt alle items morgen opgesteld in de dierenartskamer van het asiel, waar u uw bod kunt uitbrengen. Aan het einde van de dag wint degene met het hoogste bod de veiling!

Bied mee op geweldige items in de Silent Auction op onze Open Asieldag op 6 oktober!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren