Bezoek onze asieldieren tijdens de Geluksroute Leiden!

Categories
Nieuws
Huisdieren zijn er niet je hele leven, maar ze maken wel je leven heel. Op zaterdag 28 september doet Dierentehuis Stevenshage van 13.00 tot 16.00 uur mee aan de Leidse Geluksroute. Bezoek hier onze gelukspagina. Onze dieren zijn niet alleen geluksbrengers, maar ook gelukzoekers. Biedt u een asieldier een gouden mandje? Kom langs en maak kennis met onze lieve dieren. Er is die middag voor elke bezoeker een kleine verrassing!
Bezoek Dierentehuis Stevenshage tijdens de Geluksroute op 28 september 2019.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren