Bestel nu het enige echte Dierenmensen stripboek

Categories
Nieuws

NIEUW16 grappige strips geïnspireerd op de dagelijkse praktijk van Dierentehuis Stevenshage in Leiden. Speciaal voor Dierentehuis Stevenshage riep Leids cartoonist Maarten Wolterink de strip Dierenmensen in het leven. Elk kwartaal tekende hij een nieuwe strip voor ons asielblad Beestenbende. De 16 leukste strips hebben we nu gebundeld in een speciaal formaat. De strips zitten met een metalen ringband in een kartonnen bureau-standaard. Je kiest zo zelf welke strip vooraan zit en je kunt dus eindeloos afwisselen. Leuk voor op tafel, op je bureau en op dat van al je collega’s natuurlijk. De volledige opbrengst van het stripboek gaat naar de asieldieren. Bestel uw exemplaar via onze webshop!

Bestel nu uw exemplaar van het stripboek Dierenmensen van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren