Bestel nu Stevenshage kerstkaarten en steun de asieldieren! OP=OP

Categories
Nieuws

Ho-ho-ho! Oud-asieldieren Axl, Caya, Dembé en Teuntje sieren de laatste exemplaren van onze exclusieve kerstkaarten. Ze zijn te koop in onze webshop in setjes van 10 stuks voor slechts 4 euro! Daarbij geldt OP=OP. Stuur uw vrienden, familie en collega’s een unieke kaart en steun tegelijkertijd de asieldieren. De luxe dubbele kaarten tonen vier echte asieldieren die bij ons zijn opgevangen. Ze worden geleverd inclusief enveloppen. U kunt ze nu bestellen via onze webshop en dan worden ze keurig bij u thuisbezorgd – en vanaf 20 euro ook nog eens gratis. Klik hier om naar de webshop te gaan. Minder dan 10 kaarten nodig? Kom dan langs aan onze balie tijdens openingstijden (ma t/m za van 13.00 tot 16.00 uur) of bezoek op zaterdag 9 december ons kraampje tijdens de kerstmarkt bij Welkoop Leiderdorp!

Bestel uw Stevenshage kerstkaarten in onze webshop en steun de asieldieren!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren