Bekijk nu alle asielcartoons van Maarten Wolterink

Categories
Nieuws

De cartoons van Maarten Wolterink zijn welbekend in onze regio en ver daarbuiten. Speciaal voor Stevenshage tekent hij de strip Dierenmensen, die elk kwartaal in asielmagazine Beestenbende en op onze website verschijnt.  Inmiddels doet hij dat al drie jaar, en daar zijn we Maarten ontzettend dankbaar voor! De strips zijn vaak gebaseerd op echte situaties in het asiel of op een actueel thema. En bovenal zijn ze altijd treffend en met een knipoog. Bekijk hier alle strips – en kleurplaten – die Maarten voor Dierentehuis Stevenshage tekende!

Bekijk hier alle strips die Leids Cartoonist Maarten Wolterink tekende voor Dierentehuis Stevenshage

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren