Bedankt namens asielhondjes Erba & Talieta!

Categories
Nieuws

Begin deze maand startten we een actie om de medische kosten van de verwaarloosde oude asielhondjes Erba en Talieta bijeen te brengen. Dankzij vele donaties hebben beide hondjes inmiddels een gebitssanering ondergaan en is Talieta gesteriliseerd. Dat laatste was maar goed ook, want tijdens de sterilisatie werd een baarmoederontsteking gevonden. Erba is binnenkort aan de beurt voor haar sterilisatie. En misschien wel het mooiste nieuws…voor beide hondjes hebben we inmiddels een geweldig nieuw thuis gevonden! Veel dank aan alle gulle gevers namens Erba & Talieta!

Bedankt voor alle donaties namens Erba & Talieta!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren