Bake Sale voor de asieldieren van start!

Categories
Nieuws

De Bake Sale webshop is inmiddels gesloten – De medewerkers en vrijwilligers van het asiel slaan weer aan het bakken voor heerlijke boerenjongenscake, chocoladetaart, bananenbrood, boterkoek, hartige olijven-feta cake, hondenmuffins en nog véél meer! Een deel van het assortiment is volledig plantaardig. Wat dacht u bijvoorbeeld van vegan frikandelbroodjes, kokoscake of carrot cupcakes? U kunt de baksels online tot 7 oktober bestellen en betalen via onze Bake Sale webshop. Uw bestelling is daarna bij ons af te halen op zaterdag 9 oktober. Wacht niet te lang, want de voorraad per product is zeer beperkt – wel vullen we de winkel regelmatig bij met nieuwe baksels. Zoekt u nog een excuus om ons heerlijke gebak te bestellen? De volledige opbrengst van de Bake Sale gaat naar de asieldieren! En als u dan toch in de webshop bent, kijk dan vooral even rond want u vindt er ook nog loten voor onze grote loterij en handgemaakte hondenbandana’s, die u tegelijk met uw gebak kunt afrekenen en afhalen.

Klik om naar de Bake Sale webshop te gaan - opbrengst voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren