Asielhond Reeven begeeft zich onder BN’ers

Categories
Nieuws

Tja, wie in de ogen kijkt van onze prachtige asielhond Reeven smelt natuurlijk meteen. Dat geldt ook voor BN’ers Erica en Maxime Meiland en Patty Brard. Zij waren op bezoek bij ons in het asiel voor het SBS6 tv-programma Chateau Meiland VIPS en maakten een wandeling met Reeven. Deze lieve jongen is helemaal klaar om naar een nieuw baasje te verhuizen. Heeft u een grote liefde voor windhonden en een plekje in uw huis en hart, of kent u zo iemand? Klik dan hier voor de karakterbeschrijving van Reeven en het formulier om uw interesse kenbaar te maken. Reeven wacht met smart!

Wilt u de tv-uitzending van Chateau Meiland VIPS van maandag 4 maart terugkijken? Volg dan onderstaande knop naar de website van KIJK. De fragmenten bij het asiel kunt u vinden vanaf 18:21 bij de honden en vanaf 22:16 bij de katten.

Klik op de foto om de karakterbeschrijving van asielhond Reeven te lezen. Windhond Reeven verblijft bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.
Patty Brard, Maxime Meiland en Erica Meiland bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden voor het SBS6 programma Chateau Meiland VIPS.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren