Asielbeheerder Nicolette ontpopt zich tot auteur!

Categories
Nieuws

De lancering van ons asielboek Intussen in het asiel – Belevenissen van dieren en mensen was voor het Leidsch Dagblad aanleiding voor een groot interview met de auteur, onze asielbeheerder Nicolette. Ze vertelt hoe ze in Amerika in het asielwerk rolde en hoe er nu, ruim vijfentwintig  jaar later, een boek vol asielverhalen van haar hand is verschenen. Klik hier of op de foto hieronder om het artikel te lezen (pdf-bestand). Nieuwsgierig geworden naar het boek? Bestellen kan hier, de volledige opbrengst is voor de asieldieren!

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen over Nicolette, de asielbeheerder van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren