Ins en outs over Dierentehuis Stevenshage bij Sleutelstad

Categories
Nieuws

Gisteravond was onze asielbeheerder Nicolette te gast in het radioprogramma De Avond van Sleutelstad met Robbert en Suzette. Ze kondigt onze Open Asieldag op 6 oktober aan, vertelt welke diersoorten er allemaal bij ons in het asiel zitten, hoe het nu precies zit met een adoptieovereenkomst en legt uit hoe fysiotherapie bij dieren werkt. Luister het interview hier terug of klik op de rode button linksboven in de afbeelding hieronder!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren