Adoptie van een dier

Adoptie van een dier

Ons asiel zit vol met geweldige dieren die een nieuw thuis zoeken. Klik in het menu Plaatsbare dieren op de diersoort van uw keuze. Tijdens onze openingstijden kunt u onze asieldieren ontmoeten. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Komt u van ver? Dan is het verstandig vooraf te informeren of het dier van uw interesse aanwezig is.

Onze dierverzorgers geven u graag advies en informatie over welk asieldier bij u past. Als een dier niet in uw situatie past, plaatsen we hem of haar niet bij u. We zouden kunnen zeggen dat we een baasje zoeken bij een dier en niet andersom.

We vragen een vergoeding voor het plaatsen van onze asieldieren. Alle honden en katten die het asiel verlaten zijn inge├źnt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De volwassen katten zijn gecastreerd of gesteriliseerd. Ook de mannelijke konijnen worden gecastreerd. Alle dieren zijn gecheckt door onze dierenarts. Eventuele bestaande medische problemen bespreken wij uiteraard met de nieuwe eigenaar.

Specifieke informatie over speeddaten en koppelvakanties voor konijnen vindt u op deze pagina over adoptie van een konijn.