Collectant worden

Collectant worden

Ieder jaar organiseert Dierentehuis Stevenshage een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen haar verzorgingsgebied. Dit jaar is onze collecteweek van 4 t/m 10 juni 2017.

Met de extra inkomsten maken we de begroting sluitend en optimaliseren we het dierwelzijn. De collecteopbrengsten blijven helaas achter op de mogelijkheden; er is een groot tekort aan collectanten en wijkcoördinatoren. Maar, daar kunt u iets aan veranderen!

We gaan voor een zo hoog mogelijke opbrengst! Dat kunnen we niet alleen. We hebben collectanten nodig die verspreid in het hele werkgebied ook daadwerkelijk huis-aan-huis aanbellen. De ervaring leert, dat waar gecollecteerd wordt, we ook samen goede resultaten boeken. Het lief en leed van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan. Aarzel niet langer en meld u aan als collectant. Hoe meer collectanten, hoe minder straten per persoon. Vele handen maken licht werk.

Aanmelden als collectant
Stuur een e-mail naar asiel@dierenasielleiden.nl en vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en beschikbaarheid. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Namens alle huisdieren in de regio alvast hartelijk bedankt!