Yoga voor de asieldieren

Yoga voor de asieldieren

Word helemaal zen en help tegelijkertijd de dieren in het asiel! Op zondag 27 augustus 2023 geeft yogadocente Aurora voor de vijfde keer een yogales op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. De volledige opbrengst van de les is voor de asieldieren. Lees hieronder hoe u mee kunt doen met dit unieke evenement. Er is beperkt plaats, dus meld u snel aan. Namasté!

Klik hier om u meteen aan te melden

Klik op de afbeelding om naar het aanmeldformulier te gaan voor de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Yoga voor de asieldieren

De yogales wordt voor het vijfde jaar op rij gegeven door yogadocente Aurora de Leeuw. Zij adopteerde asielkatten Duke en Rufus bij Dierentehuis Stevenshage. Aurora draagt het asiel een warm hart toe en daarom doneert ze de volledige opbrengst van deze unieke yogales op het asielterrein aan de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! De yogales is qua niveau geschikt voor iedereen. Of u nu een ervaren yogi bent of nog nooit iets aan yoga heeft gedaan: iedereen kan meedoen.

Programma

De yogales vindt plaats op zondag 27 augustus van 11.00 uur tot 12.00 uur op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. De inloop is vanaf 10.30 uur. Onder leiding van yogadocente Aurora èn onder toeziend oog van onze asielkatten en -konijnen doet u een serie ontspannende yoga-oefeningen. Wie weet krijgt u wel gezelschap van de enthousiaste honden van asielmedewerkers! Na afloop van de les is er water en thee. Let op! Het evenement is niet geschikt om uw eigen hond of ander huisdier mee te nemen.

10.30 – 10.00 uur Inloop
11.00 – 12.00 uur Yogales voor de asieldieren
12.00 – 12.15 uur Water & thee
12.15 uur Bekendmaking opbrengst

Aanmelden

Wilt u meedoen met de yogales voor de asieldieren? Vul dan het aanmeldformulier volledig in. Een verplicht onderdeel van uw aanmelding is een donatie aan het asiel. Het aanmeldformulier biedt u hiervoor automatisch een veilige iDeal mogelijkheid waarbij u zelf de hoogte van uw donatie kunt kiezen. De minimale donatie voor deelname is 2 euro per persoon. Een hoger bedrag is uiteraard meer dan welkom, zodat de yogales behalve een unieke ervaring voor u ook een mooi sponsorbedrag voor de asieldieren oplevert! Na uw aanmelding en betaling ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Praktische informatie

  • De yogales vindt buiten plaats, op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. Bij slecht weer zal het evenement in overleg worden verplaatst naar binnen of naar een nieuwe datum. Er wordt dan vooraf per e-mail contact met u opgenomen.
  • Neem een eigen matje mee om de oefeningen op te doen.
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en houd rekening met het weer. Het voorplein van het asiel kan zonnig zijn. Wij doen ons best voldoende schaduw te creëeren.
  • Zorg dat u goed, maar niet te zwaar ontbeten heeft voorafgaand aan de yogales. Yoga op een volle maag is geen goed idee. Na afloop van de les is er water en thee voor alle deelnemers.
  • Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De inloop is vanaf 10.30 uur en de les begint stipt om 11.00 uur.
  • De parkeergelegenheid op het asielterrein is zeer beperkt. Kom bij voorkeur op de fiets!
  • Er lopen geen asieldieren los tijdens de yogales. De buitenrennen van de asielkatten en de konijnenverblijven grenzen wel aan de yogalocatie. Mogelijk lopen er wel aangelijnde honden langs tijdens de yogales voor hun uitlaatronde; zij worden ten alle tijden begeleid en rustig weggeleid.
  • Het evenement is niet geschikt om uw eigen hond of ander huisdier mee te nemen.

Tot ziens op zondagochtend 27 augustus 2023!

Klik op de afbeelding om u aan te melden voor de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Yogalessen 2019, 2020, 2021 en 2022

Het is niet de eerste keer dat Aurora een yogales geeft  bij Stevenshage. In 2019 vond de eerste les plaats op zondag 23 juni op het voorplein van het asiel, onder toeziend oog van onze konijnen en enkele viervoeters. Het was een groot succes en leverde maar liefst 420 euro op voor de asieldieren! Het jaar daarop – tijdens de coronacrisis – heeft Aurora op professionele wijze haar yogalessen naar een online format vertaald. Op zondag 23 augustus 2020 bracht de online les maar liefst 172 euro op voor het asiel! Als bonus blijft de opname van die yogales voor een kleine donatie verkrijgbaar in onze webshop, voor iedereen die de les op een later moment wil volgen, zo vaak u wilt! In de zomer van 2021 kon de yogales – met inachtneming van voldoende afstand – weer op het voorplein van het asiel plaats en leverde 151 euro op! Afgelopen jaar 2022 werd de les vanwege de hitte binnen gegeven en leverde 114 euro op.

Klik op de afbeelding om u aan te melden voor de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden!