Welkoop Winterfeest levert geweldige opbrengst voor de asieldieren op!

Categories
Nieuws

Op zaterdag 9 december vierden wij de winter op het gezellige Winterfeest bij Welkoop Leiderdorp! We mochten de hele dag zelfgemaakte spulletjes verkopen én in de winkel dierbenodigdheden inzamelen. Vele dierenvrienden wisten de winkel te vinden en gaven gul voor de asieldieren. Welkoop Leiderdorp gaf die dag 20% korting op alle artikelen die mensen ter plekke kochten en doneerden aan het dierenasiel. Het leverde een geweldige berg voer, snacks en speelgoed voor de asieldieren op. En dat is nog niet alles, want de hele opbrengst in geld van maar liefst €351,05 wordt nog verdubbeld door Stichting DierenLot in het kader van de Christmas Challenge. Dank aan alle gulle gevers en natuurlijk aan het geweldige team van Welkoop Leiderdorp voor een zeer geslaagd Winterfeest!

De opbrengst van het Winterfeest 2023 voor Dierentehuis Stevenshage in Leiden bij Welkoop Leiderdorp.

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren