Welkom op onze nieuwe website!

Categories
Info

Prachtige dierenfoto’s, overzichtelijke informatie en het laatste nieuws: u vindt het allemaal op onze gloednieuwe website! Achter de schermen zijn Mitchell van Webmazing, Sandra van Oya Creatief en ons PR bestuurslid Suzan met hart en ziel bezig geweest om er een hele mooie en eigentijdse website van te maken die gestroomlijnd is voor elk apparaat. Wat zijn we daar trots op en blij mee!

Toegankelijk

Waar we zo mogelijk nog blijer mee zijn, is de toegankelijkheid en vindbaarheid van alle informatie over het asiel, het pension, de dieren en waar Dierentehuis Stevenshage voor staat. Zowel op mobiel, tablet als desktop is alles te vinden. Op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Zie de beschikbare kandidaten met een paar muisklikken. Dier kwijt? Direct de binnengekomen zwerfdieren onder ogen. Meer weten over ons pension? Alle informatie overzichtelijk gerangschikt per diersoort. Meteen een boekingsaanvraag doen? Klik maar op het formulier.

Veilig doneren

Ook de donatiemogelijkheden hebben een nieuw jasje gekregen. Wilt u donateur worden, een adoptiehok sponsoren of een spontane (anonieme) gift geven? Het formulier leidt u stap voor stap door het proces van doneren.

De asieldieren hebben uiteraard geen idee van de honderden uren inzet en de zweetdruppeltjes die in het ontwikkelen van deze prachtige nieuwe site zijn gaan zitten. Toch denken we dat zij er net zo blij mee zijn als wij!

Contactformulier

We wensen u een fijn verblijf op onze nieuwe website! En mocht u iets tegenkomen wat nog niet helemaal goed werkt, of u heeft een andere vraag, laat het ons dan vooral weten via het contactformulier!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren