Strandyoga voor Dierentehuis Stevenshage

Categories
Evenement

Op zondag 3 juli van 10.00 tot 11.00 uur organiseert yogadocente Stefanie de Koning-Verschuren van Yoga en meer een yogasessie op het strand van Katwijk. De yogales is op basis van dana, een vrijwillige bijdrage ter plekke, waarvan je de hoogte zelf bepaalt. De gehele opbrengst gaat naar Dierentehuis Stevenshage. Aanmelden is niet nodig – het strand is groot genoeg! Houd wel de weersvoorspelling in de gaten: weinig wind en droog. Check kort van tevoren de website. Neem zelf een yogamat of badlaken mee en kleed je warm aan. We verzamelen bij het paviljoen Willy Zuid in Katwijk. Iedereen is van harte welkom!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren