Steun onze asieldieren met de Christmas Challenge!

Categories
Nieuws

Sorry Sinterklaas, maar we beginnen toch nú alvast. De laatste maand van 2023 staat bij ons namelijk helemaal in het teken van de Christmas Challenge. Het bedrag dat we hiermee zelf inzamelen, wordt verdubbeld door Stichting DierenLot! Ons doel is om één maand medische kosten in te zamelen, voor bijvoorbeeld vaccinaties, ontworming, gebitsbehandelingen, castraties en sterilisaties, bloed- en urineonderzoeken en medicijnen. Onze asieldieren verdienen de beste medische zorg en zijn het dubbel en dwars waard!

Doneer en ontvang een prachtig boek!

Er zijn verschillende manieren om mee te doen. Ga naar de actiepagina om te doneren. Bij een donatie van 10 euro of meer krijgen gulle gevers een stripboek en bij een donatie van 25 euro of meer ons prachtige asielboek! Beide boeken zijn ook heel erg leuk om zelf als kerstcadeau weg te geven. Dus stuur de link door aan alle dierenvrienden in je omgeving, hoe aandacht meer des te beter. Uiteraard kunt u ook doneren zonder een boek te ontvangen.

Start zelf een actie – ook jouw opbrengst wordt verdubbeld!

Je kunt ook zélf een actie starten om geld in te zamelen voor onze asieldieren. Deelnemen aan een mudrun en je laten sponsoren, statiegeldflessen inleveren, zelfgemaakte kerstkaarten verkopen, auto’s wassen of noem maar op. Ga naar de website en klik op de knop ‘Start actie’. Er staan daar ook allerlei voorbeelden om inspiratie op te doen en nogmaals, alle donaties die via die link binnekomen, worden verdubbeld. De Christmas Challenge loopt tot en met 31 december dus tijd genoeg om iets leuks te verzinnen. Lukt het niet om zelf een actie te starten, dan is het ook heel fijn als je dit bericht deelt. Alles helpt!

Doe mee met de Christmas Challenge en steun de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren