Spectaculaire demonstratie van politiehond Max op Open Asieldag

Categories
Evenement

Komt u ook naar onze Open Asieldag komende zaterdag 7 oktober? Exclusief dit jaar is een spectaculaire demo van politiehond Max. Deze sociale herder kwam als asielhond bij ons terecht en bleek een natuurtalent voor politiewerk. In recordtijd behaalde Max alle benodigde certificaten en werkt inmiddels als volwaardige politiehond. Bij hoge uitzondering en speciaal voor onze Open Asieldag komt Max met zijn politiebegeleiders laten zien hoe speur- en pakwerk eruit ziet. Onder voorbehoud is Max te zien rond 11.30 uur en 13.30 uur. Er is zaterdag natuurlijk nog veel meer te doen voor jong en oud, waaronder een speurtocht door het hondenbos, een berendokter, rommelmarkt, workshops dierenspeelgoed maken, de befaamde Bake Sale met vegan opties en nog véél meer. Bekijk hier het complete overzicht.

Kom naar de Open Asieldag van Dierentehuis Stevenshage in Leiden op 7 oktober 2023.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren